FFF website pijltje dgroen

Bel ons nu!

recensies fit for foodies

Recensies

Wat klanten over ons zeggen

Lees hier wat klanten over ons zeggen en hoe zij het samenwerken met onze praktijk en diëtisten hebben ervaren.

Mogen wij jou ook helpen? Neem dan contact met ons op!

Via jullie vorig jaar februari begonnen met koolhydraatarm en 18 kilo kwijt. Soms wil ik inderdaad wat lekkers maar omdat ik nog 12 kilo kwijt wil is dit makkelijk vol te houden zeker omdat je best veel lekkere koolhydraatarm zoete dingen heb.

Christa van Leeuwen

In 2018 zou ik vanwege diabetes2 insuline moeten gaan spuiten. De grenswaarden waren overschreden. Ik ben vervolgens in contact gekomen met www.ziektevrijleven.nl. De aanpak sprak mij aan. Al snel bleek het goede resultaten op te leveren. Ik heb ondertussen gezocht naar een goede diëtiste, die paste bij de aanpak. Ik wilde begeleid worden door een diëtiste, die mij wilde helpen bij de uitvoering van mijn nieuwe lifestyle programma. Geen diëetprogramma met allerlei lijstjes etc.

Het was voor mij moeilijk een diëtiste te vinden, die mij wilde en kon begeleiden. Een aantal diëtisten zat vast in oude patronen. Uiteindelijk kwam ik terecht bij Femke. Al snel hadden we samen een klik. Zij kende de mogelijkheden om diabetes2 te kunnen beheersen. Zij wist van Ziektevrijleven.nl. Ik voelde me begrepen.

Ik deed de cursus, die uit 12 delen bestaat. Femke begeleidde mij bij het maken van verantwoorde keuzes. Het resultaat mag er zijn: geen medicijnen. Geen insuline. Hba1c 42, lagere cholesterol-/ bloeddrukwaarden. Gewicht – 14 kg!

Mede dankzij de begeleiding van Femke van Liere gebruik ik al twee jaren geen medicijnen meer. Ik voel me fit en ben intens gelukkig. Heb mijn energie terug gekregen. Femke bedankt voor je goede zorgen!

Dik Drunen

Het dieet heeft er bij mij voor gezorgd dat ik nu precies weet van welke voeding ik klachten krijg, en van welke niet. Ze heeft me hier erg goed bij geholpen! Hierdoor zijn mijn klachten zo goed als verdwenen, als ik mij daar aan houd en voel ik mijzelf veel beter dan voorheen!

Britt van Oosten

Omdat ik graag een paar kilo kwijt wilde raken ben ik bij Fit for Foodies terechtgekomen. Het fijne aan de begeleiding is dat zij niet sturen op strenge diëten, maar op het maken van gezonde(re) keuzes en vooral ook op het luisteren naar je gevoel. Dankzij de duidelijke adviezen is mijn eetpatroon blijvend gewijzigd en eet ik veel bewuster.

Wendy

De mij toegewezen diëtiste is zeer prettig in de omgang en weet direct de knelpunten en verbeterpunten naar boven te halen en te bespreken. Geeft zorgvuldig uitleg over allerlei voedingsmiddelen en maakt dit makkelijk bespreekbaar en heb zelf veel inbreng in het geheel.

Daar ik zelf een ‘moeilijke’ eter ben is het een extra uitdaging voor haar om toch met de juiste producten te komen. Niets lijkt haar teveel, toont oprecht geïnteresseerd en gaat serieus te werk om samen tot een goed resultaat te komen. Ze is een aanwinst voor deze praktijk..!

Naam

Ik kwam bij Diëtistenpraktijk Femke van Liere terecht nadat ik al zo veel had geprobeerd en steeds weer terugviel in oude gewoontes. Aankomen, afvallen…. Eigenlijk wilde ik starten met shakes, omdat dat meestal wel resultaat gaf. Alleen met een gezin vond ik dat geen optie meer en de vorige keer kreeg ik erg veel last van verstoppingen.

Op aanraden van mijn diëtist zijn we begonnen met het verminderen van koolhydraten, niet eens heel streng, maar zo dat ik nog wel gewoon met de rest van het gezin kan mee-eten. Zij heeft daar heel goed in meegedacht. Ook om genoeg vezels binnen te krijgen zodat ik geen last heb van verstopping.

Deze manier van eten voelt ook echt als een manier die bij mij past en ik kan gaan volhouden. En ik val nog af ook! Inmiddels ben ik 8 kg afgevallen en voel ik me sowieso veel fitter doordat ik op de koolhydraten let.

Fenna

Ik kwam bij Fit for Foodies met vragen over afvallen met een chronische ziekte en medicatiegebruik. Maar gezond gewicht heeft niet alleen met kilo’s op de weegschaal te maken. Met mijn dietist Femke werkte ik ook aan bewegen en mentaal welzijn bijvoorbeeld. Wat leefstijl betreft is zij op ’n positieve manier opmerkzaam, kundig, begripvol en behulpzaam.

M.b.t voeding heb ik heel veel praktische tips en informatie gekregen. Al deze inzichten leiden voor mij tot kleine haalbare blijvende veranderingen. Kortom: ik ben zeer tevreden.

Jolanda

Voordat ik startte met het fodmap dieet zat ik (naast mijn standaard medicatie van 4mg pentasa per dag) aan de zetpillen. Beclometason/ mesalazine zetpillen.  Ik had telkens bloed en slijm bij mijn ontlasting als ik wilde afbouwen.. Mijn mdl arts had al eens vaker aangegeven om te kijken naar het fodmap dieet. Ik ben me op een gegeven moment toch maar gaan inlezen omdat ik het echt niet meer wist. Het leek me super zwaar en veel werk. Maar ondanks dat ik een heel vol hoofd heb en een pittige gezinssituatie, is het me toch gelukt, dankzij Fit For Foodies. Ik volg de begeleiding online en telefonisch. Ik ben er super trots op! Want ik heb geen zetpillen meer nodig en geen bloed en slijm bij mijn ontlasting! Ik durf zelfs smorgens de deur weer uit te gaan!

Nu ik dit schrijf ben ik deze week begonnen met de introductie fase. Ik hoop er een beetje snel doorheen te kunnen komen en duidelijke reacties te gaan zien. Maar tijdens de eliminatie fase is me dus heel duidelijk geworden dat ik ergens een intolerantie heb zitten. Waardoor ook de Colitis wordt getriggerd! De begeleiding van mijn dietist is ook heel fijn. Als ik een vraag heb kan ik die tussendoor stellen in de mail. De telefoongesprekken zijn prettig en de uitleg en documenten zijn duidelijk! Tot zover ben ik al heel blij! 

Marieke

Fit For Foodies Logo bol Klok mint RGB

Beschikbaar op het moment dat het jou uitkomt en jij ons het hardst nodig hebt

Fit For Foodies Logo bol Parkeren groen RGB NIEUW

Makkelijk bereikbaar (ook met het openbaar vervoer) en gratis parkeren

Fit For Foodies Logo bol Euro geel RGB

Vergoeding door je basisverzekering: wij werken samen met alle zorgverzekeraars

Fit for Foodies Logo ICON dieet RGB online

Wij veroordelen je niet, maar denken juist met je mee in jouw belang

fitforfoodies icoon donkergroen

Deskundig, professioneel en leefstijlbreed advies wat echt bij jou en jouw situatie past

Fit for Foodies Logo ICON voeding RGB online

We gebruiken de nieuwste technieken en snufjes, om het voor jou makkelijk te maken!

Scroll naar boven