FFF website pijltje dgroen

Bel ons nu!

overgewicht

Wil jij slanker & gezonder worden maar heb je het al zo vaak geprobeerd?

Jij kan je doel bereiken, maar je hebt een persoonlijke aanpak nodig.

Overgewicht is wel vaker een probleem, namelijk 51% van de volwassenen heeft er last van! Dat zijn best heftige cijfers, maar het is ook begrijpelijk, het stikt van de diëten en adviezen die niet werken en waar je hopeloos van wordt. Dat komt omdat die diëten geen persoonlijke aanpak nemen, en daardoor vaak te zwaar zijn om vol te houden… Herkenbaar?

Het kan ook anders, met een persoonlijke aanpak kan jij jouw doel WEL bereiken!

Wij herkennen jouw probleem…

We begrijpen dat afvallen niet “gewoon minder eten” is, dat er meer achter zit dan dat. We snappen dat overgewicht een enorme worsteling kan zijn. Dat je bijvoorbeeld de spiegel vermijd en je ongemakkelijk voelt tijdens het shoppen, of wanneer je gaat uit eten. Wij veroordelen je niet, maar we doen ons best om je te begrijpen en samen te kijken wat jij nodig hebt.

We vinden het verschrikkelijk dat je hier mee worstelt. En wij willen daar graag iets aan doen. Met onze hulp kan jij je doelen WEL bereiken!

Niet met strenge diëten, maar met een persoonlijke aanpak… een aanpak die WEL bij jou past, en waardoor het veel makkelijker vol te houden is. Samen werken in kleine stapjes en met leefbare aanpassingen, die echte resultaten geven!

Vaak zien we mensen al snel tot leven komen als ze de resultaten met eigen ogen zien. Het is prachtig om te zien dat ze weer met vertrouwen en een smile 😃 de spiegel in kijken.

Wij geloven dat jij dat ook kan bereiken! We denken samen met je na over wat werkt voor jou, geen dieet uit een boekje, of wat volgens de buurvrouw goed werkt… nee, iets wat bij jou past, iets waarmee jij succes gaat boeken.

Samen met ons kan je jouw doel bereiken, twijfel niet langer, dan veranderd er niks… Bel nu of stuur ons een appje, dan helpen we je om jouw doel te bereiken.

Het kan echt…

Fit For Foodies Logo bol Klok mint RGB

Beschikbaar op het moment dat het jou uitkomt en jij ons het hardst nodig hebt

Fit For Foodies Logo bol Parkeren groen RGB NIEUW

Makkelijk bereikbaar (ook met het openbaar vervoer) en gratis parkeren

Fit For Foodies Logo bol Euro geel RGB

Vergoeding door je basisverzekering: wij werken samen met alle zorgverzekeraars

Fit for Foodies Logo ICON dieet RGB online

Wij veroordelen je niet, maar denken juist met je mee in jouw belang

fitforfoodies icoon donkergroen

Deskundig, professioneel en leefstijlbreed advies wat echt bij jou en jouw situatie past

Fit for Foodies Logo ICON voeding RGB online

We gebruiken de nieuwste technieken en snufjes, om het voor jou makkelijk te maken!

Scroll naar top