Recensies

 

Lees zelf wat anderen over ons te zeggen hebben:

 

18 kilo kwijt – makkelijk vol te houden

 

“Via jullie vorig jaar februari begonnen met koolhydraatarm en 18 kilo kwijt. Soms wil ik inderdaad wat lekkers maar omdat ik nog 12 kilo kwijt wil is dit makkelijk vol te houden zeker omdat je best veel lekkere koolhydraatarm zoete dingen heb.”

 

– Christa van Leeuwen

 

 

Niets lijkt haar teveel, toont oprecht geïnteresseerd, gaat serieus te werk

 

“De mij toegewezen diëtiste is zeer prettig in de omgang en weet direct de knelpunten en verbeterpunten naar boven te halen en te bespreken.

Geeft zorgvuldig uitleg over allerlei voedingsmiddelen en maakt dit makkelijk bespreekbaar en heb je zelf veel inbreng in het geheel.

 

Daar ik zelf een ‘moeilijke’ eter ben is het een extra uitdaging voor haar om toch met de juiste producten te komen. Niets lijkt haar teveel, toont oprecht geïnteresseerd en gaat serieus te werk om samen tot een goed resultaat te komen. Ze is een aanwinst voor deze praktijk..!”

 

 

Geen medicijnen. Geen insuline. Gewicht – 14 kg!

Dag Femke.

Ik heb het maar eens van me afgeschreven. Dit is mijn review. Wat er staat, meen ik van harte. Ik ben gewoon heel erg tevreden over je aanpak.

Dik.

Review:

 

In 2018 zou ik vanwege diabetes2 insuline moeten gaan spuiten. De grenswaarden waren overschreden. Ik ben vervolgens in contact gekomen met www.ziektevrijleven.nl. De aanpak sprak mij aan. Al snel bleek het goede resultaten op te leveren.

Ik heb ondertussen gezocht naar een goede diëtiste, die paste bij de aanpak. Ik wilde begeleid worden door een diëtiste, die mij wilde helpen bij de uitvoering van mijn nieuwe lifestyle programma. Geen diëetprogramma met allerlei lijstjes etc.

Het was voor mij moeilijk een diëtiste te vinden, die mij wilde en kon begeleiden. Een aantal diëtisten zat vast in oude patronen.

 

Uiteindelijk kwam ik terecht bij Femke. Al snel hadden we samen een klik. Zij kende de mogelijkheden om diabetes2 te kunnen beheersen. Zij wist van Ziektevrijleven.nl. Ik voelde me begrepen.

Ik deed de cursus, die uit 12 delen bestaat. Femke begeleidde mij bij het maken van verantwoorde keuzes. Het resultaat mag er zijn:

Geen medicijnen. Geen insuline. Hba1c 42, lagere cholesterol-/ bloeddrukwaarden. Gewicht – 14 kg!

Mede dankzij de begeleiding van Femke van Liere gebruik ik al twee jaren geen medicijnen meer. Ik voel me fit en ben intens gelukkig. Heb mijn energie terug gekregen. Femke bedankt voor je goede zorgen!

Voor meer informatie over mijn aanpak, kijk naar “ervaringen van Dik met de diabetes omkeren cursus” op YouTube. Conclusie. Diabetes2 is beheersbaar. Een vakbekwame diëtiste heb ik als zeer positief ervaren.

– Dik Drunen, een zeer tevreden klant!