FFF website pijltje dgroen

Bel ons nu!

femke van liere over de praktijk

Over de praktijk

We zijn een team van all-round diëtisten, met allemaal onze eigen aandachtsgebieden en specialisaties.

Om kwaliteit te garanderen staan we ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.

We werken samen met de gemeente Zuidplas en gemeente Rotterdam in diverse leefstijlprojecten, waaronder InBeweging, Kids2Move en Gezond010. 

Onze praktijk heeft met ALLE zorgverzekeraars overeenkomsten afgesloten, zodat elke verzekerde klant in aanmerking komt voor vergoeding van de dieetbehandeling (afhankelijk van eigen risico).

Wij hebben meerdere locaties in de regio van Rotterdam, Drunen en IJsselstein waarbij we intensief samenwerken met huisartsen en andere zorgverleners.

Bij aanmelding streven wij ernaar om je zo snel mogelijk te kunnen helpen. Meestal kan dit al binnen 1 week! Blijf niet langer met je probleem rond lopen en maak een afspraak op het nummer 010 – 75 10 584.

Komt bellen even niet uit? Stuur ons dan een appje of vul het formulier in!

Fit For Foodies Logo bol Klok mint RGB

Beschikbaar op het moment dat het jou uitkomt en jij ons het hardst nodig hebt

Fit For Foodies Logo bol Parkeren groen RGB NIEUW

Makkelijk bereikbaar (ook met het openbaar vervoer) en gratis parkeren

Fit For Foodies Logo bol Euro geel RGB

Vergoeding door je basisverzekering: wij werken samen met alle zorgverzekeraars

Fit for Foodies Logo ICON dieet RGB online

Wij veroordelen je niet, maar denken juist met je mee in jouw belang

fitforfoodies icoon donkergroen

Deskundig, professioneel en leefstijlbreed advies wat echt bij jou en jouw situatie past

Fit for Foodies Logo ICON voeding RGB online

We gebruiken de nieuwste technieken en snufjes, om het voor jou makkelijk te maken!

Het team van FitForFoodies

Femke van Liere

Femke van Liere

Femke is in 2002 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Naast haar spreekuren verzorgd Femke maandelijks een radiocolumn over actuele onderwerpen, geeft zij interviews aan diverse media en werkt zij mee aan initiatieven vanuit de gemeente Zuidplas en Rotterdam.

Daarnaast heeft Femke meerdere praktijken in het prachtige Brabantse Drunen en Vlijmen, en het Utrechtse IJsselstein.

Laura van der Linden

Laura van der Linden

Laura werkt met veel plezier als diëtist en leefstijlocach in onze praktijk.

Naast diëtist is Laura geregistreerd leefstijlcoach, waardoor zij op een heel breed gebied onze cliënten begeleidt naar een betere en gezondere leefstijl.

“Ik kijk verder dan alleen maar eten en bewegen, ook slaap, stress, hormonen en andere factoren pak ik aan tijdens mijn consulten.”

Nikki Ruts

Nikki Ruts

Nikki begeleidt onze cliënten op het gebied van voeding, beweging en leefstijl naar een fit en gezond lichaam. Daarnaast maakt zij onderdeel uit van het revalidatie-team ‘Covid-19’ in Rotterdam, waarin zij samen met andere zorgverleners ondersteunt bij het herstelproces na deze en andere ziekten.

“In mijn werk vind ik de tegenstellingen mooi; het ene moment werk ik samen met de cliënt toe naar een slank lichaam en het volgende moment zit ik aan het bed van een ondervoede kwetsbare oudere.”

Eline Das

Eline Das

Eline is een enthousiaste diëtist met passie voor gezonde leefstijl. Nadat ze haar diploma tot onderwijs-assistent heeft behaald, is zij verder gaan studeren tot all-round diëtist waarbij zij dagelijks mensen begeleidt.

Vanwege haar voorliefde voor het werken met kinderen begeleidt Eline naast volwassenen ook de kinderen in onze praktijk. Denk hierbij aan lastige eters en kinderen met een gewichtsprobleem.

saskia batenburg

Saskia Batenburg

Saskia is een enorm enthousiast diëtist en leefstijlcoach met veel affiniteit met duurzame gedragsverandering

“Ik vind het belangrijk om mijn cliënten te begeleiden op een manier die écht werkt, dus zonder strenge regels, lijstjes of weekmenu’s. Daarom maak ik in mijn begeleiding gebruik van ACT (Acceptance and Commitment Training). Via deze methode leer ik mijn cliënten vaardigheden waardoor zij mentaal flexibeler worden en hierdoor beter in staat zijn om veranderingen te behouden op langer termijn.”

Ben je klaar met de strijd omtrent jouw gezondheid of gewicht? Maar ervaar je moeilijke momenten waardoor het je niet lukt om vol te houden? Dan wil ik je graag uitnodigen om samen met mij aan de slag te gaan! Op naar een waardevoller en gezonder leven, dat gun ik jou. Tot snel!

Manon Migchels

Manon Migchels

“In een zee van waar- en onwaarheden over voeding is het soms moeilijk te bepalen wat het beste is voor je gezondheid. Ik deel graag mijn kennis en samen kijken we naar je huidige leefstijl. Met kleine aanpassingen, passend bij jouw gewoonten, zijn namelijk al grote resultaten te behalen. Gezond leven hoeft immers geen dieet te zijn.”

sara shirazi

Sara Shirazi

Op een jonge leeftijd heb ik al te maken gehad met voeding en gezondheid. Door de jaren heen heb ik een diepe interesse ontwikkeld, waardoor voeding en gezondheid echt mijn passie is geworden. Interesse van buitenlandse eetculturen tot aan creatieve en gezondere alternatieven vinden. Naast mijn eigen ervaring, heb ik ook kennis opgedaan op de opleiding ‘Voeding en Diëtetiek’. Door kleine aanpassingen in je leefstijl, kan je al enorme stappen bereiken! Door de opgedane ervaring en kennis, kunnen wij samen werken richting een gezondere leefstijl.

eefje tielemans

Eefje Tielemans

Ik ben een energieke diëtiste met veel passie voor mijn vak. Ik haal voldoening uit de begeleiding van cliënten naar een gezonde(re) leefstijl.
 
Het goed inleven in de persoon voor mij vind ik erg belangrijk, een gezonde dosis humor kan hierin ondersteunend zijn. Wanneer cliënten met een tevreden glimlach de praktijk verlaten, is mijn missie geslaagd en ben ik ook blij.
Allisha Menke

Allisha Menke

Ik help mijn cliënten graag op weg naar een gezonder leven. Persoonlijke aandacht en een passende levensstijl ontwikkelen die echt bij de cliënt past, vind ik erg belangrijk. De verschillende klachten en ziektebeelden waarmee mensen bij ons in de praktijk komen en waarmee ik aan de slag kan om dit te verminderen of te verhelpen, vind ik een uitdaging.

Naast mijn passie voor het werk als diëtist heb ik als tweede passie het werken met kinderen.  Daarom werk ik ook nog twee dagen per week als pedagogisch medewerkster op een kinderdagverblijf.

Wat anderen over ons zeggen

Maak jouw afspraak en bereik je doel!

Met onze hulp kan jij weer fit en gezond worden, zonder strenge regeltjes of grote aanpassingen in je levensstijl. Maak vandaag jouw afspraak en zie al verschil binnen 17 dagen! Laat deze kans niet liggen, dan verandert er niks!

Maak nu jouw afspraak door ons te bellen of het onderstaande formulier in te vullen. Je kan ons bellen of Appen op het nummer 010 – 75 10 584. Met onze hulp kan jij jouw doel bereiken!

P.S. Laat deze kans niet liggen, dan verandert er niks. Heb je een druk leven? Wij helpen je door de week tot 21:00. En we zorgen er voor dat het dieet makkelijk te combineren is met jouw (drukke) levensstijl. Maak dus nu jouw afspraak en zie al binnen 17 dagen verschil!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Scroll naar top