Team

We zijn een team van all-round diëtisten, met allemaal onze eigen aandachtsgebieden en specialisaties.
 
Om kwaliteit te garanderen staan we ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Diëtisten.
 
We werken samen met de gemeente Zuidplas en gemeente Rotterdam in diverse leefstijlprojecten, waaronder InBeweging, Kids2Move en Gezond010.

 

Onze praktijk heeft met ALLE zorgverzekeraars overeenkomsten afgesloten, zodat elke verzekerde klant in aanmerking komt voor vergoeding van de dieetbehandeling (afhankelijk van eigen risico).

 

Wij hebben meerdere locaties in de regio van Rotterdam, Drunen, en IJsselstein waarbij we intensief samenwerken met huisartsen en andere zorgverleners.

 

Bij aanmelding streven wij ernaar om je zo snel mogelijk te kunnen helpen. Meestal kan dit al binnen 1 week! Blijf niet langer met je probleem rond lopen en maak een afspraak op het nummer 010 – 75 10 584.

 

Komt bellen even niet uit? Stuur ons dan een appje of vul het formulier in!

 

Femke van Liere

 

Femke is in 2002 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

 

Naast haar spreekuren verzorgd Femke maandelijks een radiocolumn over actuele onderwerpen, geeft zij interviews aan diverse media en werkt zij mee aan initiatieven vanuit de gemeente Zuidplas en Rotterdam.

 

Daarnaast heeft Femke meerdere praktijken in het prachtige Brabantse Drunen en Vlijmen, en het Utrechtse IJsselstein.

 

‘Ons vakgebied is zeer dynamisch en constant in beweging; het up-to-date houden van onze kennis is hierin onmisbaar.

 

Wij willen een goed onderbouwd standpunt innemen t.a.v. voedingshypes en juiste voorlichting geven aan onze klanten.

 

Het geeft mij heel veel voldoening om cliënten te leren wat in hen specifieke situatie goed voor ze is, dus echt het advies op maat’.

 

Laura van der Linden

 

Laura werkt met veel plezier als diëtist en leefstijlocach in onze praktijk.

 

‘Een bewuste keuze, want hiervoor werkte ik als HBO Pedagoog. Voor mijn gevoel was ik nog niet klaar met studeren na mijn opleiding HBO Pedagogiek.

 

Ik was altijd geïnteresseerd in voeding en gezondheid, dus de stap om te starten met de opleiding HBO Voeding en Diëtetiek was snel gemaakt’. 

 

Naast diëtist is Laura geregistreerd leefstijlcoach, waardoor zij op een heel breed gebied onze cliënten begeleidt naar een betere en gezondere leefstijl.

 

‘Ik kijk verder dan alleen maar eten en bewegen, ook slaap, stress, hormonen en andere factoren pak ik aan tijdens mijn consulten’.

 

Nikki Ruts

 

Nikki begeleidt onze cliënten op het gebied van voeding, beweging en leefstijl naar een fit en gezond lichaam.


Daarnaast maakt zij onderdeel uit van het revalidatie-team ‘Covid-19’ in Rotterdam, waarin zij samen met andere zorgverleners ondersteunt bij het herstelproces na deze en andere ziekten.

 

‘In mijn werk vind ik de tegenstellingen mooi; het ene moment werk ik samen met de cliënt toe naar een slank lichaam en het volgende moment zit ik aan het bed van een ondervoede kwetsbare oudere’.

 

‘Ons vak is enorm essentieel en kent zoveel facetten, zowel bij ziekte als gezondheid. Alles hier tussenin pak ik graag aan!’

 

Ivor Driesens

 

Ivor heeft een zeer brede interesse in het vakgebied en is altijd aan het lezen en leren over alles wat met voeding en gezondheid te maken heeft.

 

‘Het mooiste aan ons vak blijft het maatwerk en de veelzijdigheid in hulpvragen waarmee cliënten komen.

 

Vooral de onderliggende problematiek waarmee een cliënt soms te kampen heeft, vind ik boeiend’.

 

Samen op zoek gaan naar een ‘way of life’; een eet- en leefstijl die goed bij de cliënt past en daardoor vol te houden is, zodat het resultaat ook blijvend is’.

 

Saskia Batenburg

 

Saskia is een enorm enthousiast diëtist en leefstijlcoach met veel affiniteit met duurzame gedragsverandering.

 

‘Nadat ik ben afgestudeerd als diëtist, ben ik mij door middel van scholingen en zelfstudie blijven verdiepen in alle facetten die horen bij een gezonde leefstijl.

 

Zo ben ik naast diëtist ook leefstijlcoach en beschik ik over kennis m.b.t. beweging, slaap, roken, omgang met stress en ontspanning’. 

 

“In de begeleiding heb ik een holistische blik. Enerzijds kijk ik naast voeding graag verder naar overige leefstijlfactoren.

 

Anderzijds ben ik geïnteresseerd in iemands persoonlijke situatie, beweegredenen en doelen.

 

Hierop sluit ik aan en geef ik ondersteuning in het behalen van deze doelen én het behouden van de positieve leefstijlaanpassingen op de lange termijn.”

 

Eline Das

 

Eline is een enthousiaste diëtist met passie voor gezonde leefstijl. Nadat ze haar diploma tot onderwijs-assistent heeft behaald, is zij verder gaan studeren tot all-round diëtist waarbij zij dagelijks mensen begeleidt.

 

Vanwege haar voorliefde voor het werken met kinderen begeleidt Eline naast volwassenen ook de kinderen in onze praktijk.

Denk hierbij aan lastige eters en kinderen met een gewichtsprobleem.

 

Adriënne Kortland

 

Adriënne is all-round diëtist en kijkt graag naar het totaalplaatje van het verhaal van de cliënt.

 

‘Ik vind het heerlijk om met mijn cliënten de diepte in te gaan, zoals bij de begeleiding van het emotie-eten. De wisselwerking hierbij tussen stemming en voedingskeuzes vind ik heel boeiend, helemaal als ik samen met de cliënt oude verkeerde patronen kan doorbreken en hen op deze manier hun doelen zie bereiken’. 

 

Manon Migchels

 

“In een zee van waar- en onwaarheden over voeding is het soms moeilijk te bepalen wat het beste is voor je gezondheid. Ik deel

graag mijn kennis en samen kijken we naar je huidige leefstijl.

Met kleine aanpassingen, passend bij jouw gewoonten, zijn

namelijk al grote resultaten te behalen.

 

 

Gezond leven hoeft

immers geen dieet te zijn.”