FFF website pijltje dgroen

Bel ons nu!

koolhydraatarm dieet

Koolhydraatarm dieet

Leer hoe jij fit en gezond kan worden en blijven, zonder strenge regeltjes of grote verandering in je levensstijl

Probeer zelf het bewezen koolhydraatarm dieet en zie al binnen 17 dagen resultaat! Laat een van onze specialisten je helpen, dat is deel van de basisverzekering.

Ben jij teleurgesteld in jezelf omdat je al veel diëten hebt geprobeerd, zonder een blijvend resultaat te bereiken waar je trots op bent?

We praten dagelijks met mensen die al van alles hebben geprobeerd om weer fit en gezond te worden. Ze proberen de meest gekke en strenge diëten, maar ze bereiken bijna nooit hun doel, waardoor ze zich vaak teleurgesteld en verslagen voelen… alsof het hun schuld is.

Maar dat is het vaak niet! Vaak ligt het helemaal niet aan jou, maar aan het dieet dat je volgt. Want de meeste diëten zijn totaal niet realistisch; ze zijn veel te streng en passen helemaal niet bij jouw manier van leven – waardoor het bijna onmogelijk wordt om fit en gezond te worden… en te blijven.

Gelukkig is er ook een andere manier!

Gelukkig is er ook een andere manier… In plaats van strenge regeltjes op te leggen en een ‘standaard’ dieet te volgen, pakken wij het bij Femke Van Liere anders aan… We luisteren naar jou en bekijken samen hoe jij jouw doel kan bereiken. En dankzij onze persoonlijke aanpak kan dat vaak zonder grote veranderingen te maken in je levensstijl. We werken aan gedragsverandering wat veel blijvender is dan zomaar een dieet.

Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen om jouw doel te bereiken zijn we ons gaan specialiseren als ‘koolhydraatarm’-experts. Daardoor kunnen we er ook op letten dat je gezond blijft tijdens het dieet en voorkomen dat je tekorten aan bijvoorbeeld vezels of vitamines en mineralen oploopt.

Als we weten wat je doel, is kijken we in welke mate koolhydraatarm eten nodig is, vaak is het helemaal niet zo streng als mensen denken. Hierdoor is het een stuk makkelijker vol te houden dan je verwacht.

Een persoonlijke aanpak

Tijdens het intakegesprek kijken we samen met jou wat je al geprobeerd hebt om af te vallen. Wat wel werkte en wat niet? Samen kijken we naar jouw levensstijl en luisteren we naar wat jij wilt bereiken. Want we geloven niet in een ‘standaard’ dieet dat totaal niet bij jouw levensstijl past.

In overleg met jou ontwikkelen we een persoonlijke aanpak die zo dicht mogelijk bij je huidige levensstijl en eetpatroon blijft. Want hoe dichter je bij je huidige levensstijl blijft, hoe makkelijker het wordt om vol te houden, en blijvend resultaat te zien! We geven je praktische en gepersonaliseerde tips over hoe je kunt minderen in koolhydraten op een manier die jij goed kan volhouden. En we houden er rekening mee dat het makkelijk te combineren is met een drukke baan en/of gezinsleven.

Na het intakegesprek heb jij een duidelijk overzicht van hoe jij jouw doel gaat bereiken. En ervaar je zelf dat het niet allemaal streng of moeilijk moet zijn. Daarna zien we je liefst zo snel mogelijk weer terug om met samen jou te kijken hoe het vooruit gaat. We helpen je om moeilijke situaties te overwinnen en sturen je bij waar dat nodig is. Met een bio-impedantiemeter meten we nauwkeurig hoeveel vet je verliest zodat je op een gezonde manier afvalt.

Na een tijdje wordt het eetpatroon je nieuwe gewoonte, waardoor het makkelijk vol te houden wordt. Dan heb je onze hulp steeds minder nodig. Wanneer jij merkt dat het je makkelijk afgaat plannen we onze afspraken steeds verder uit elkaar. Dat doen we altijd in samenspraak met jou. Wanneer jouw streefdoel en bereikt is bieden we ook nazorg aan. Zodat je nog steeds af en toe bij ons langs kunt komen voor een check-up. Heel jouw begeleiding is maatwerk, dus hoe vaak en hoelang je bij ons langskomt is jouw keuze.

consult koolhydraatarm dieet

Wat anderen over ons zeggen

Fit For Foodies Logo bol Klok mint RGB

Beschikbaar op het moment dat het jou uitkomt en jij ons het hardst nodig hebt

Fit For Foodies Logo bol Parkeren groen RGB NIEUW

Makkelijk bereikbaar (ook met het openbaar vervoer) en gratis parkeren

Fit For Foodies Logo bol Euro geel RGB

Vergoeding door je basisverzekering: wij werken samen met alle zorgverzekeraars

Fit for Foodies Logo ICON dieet RGB online

Wij veroordelen je niet, maar denken juist met je mee in jouw belang

fitforfoodies icoon donkergroen

Deskundig, professioneel en leefstijlbreed advies wat echt bij jou en jouw situatie past

Fit for Foodies Logo ICON voeding RGB online

We gebruiken de nieuwste technieken en snufjes, om het voor jou makkelijk te maken!

koolhydraatarm dieet fit for foodies

Nog steeds niet helemaal overtuigd?

Bij jouw begeleiding krijg je een gratis weekmenu dat persoonlijk voor jou wordt gemaakt. Geen standaard menu, maar een menu dat bij jouw levensstijl past, en met eten wat jij lekker vindt!

Heb je bijvoorbeeld een druk gezinsleven? Geen probleem, wij maken een menu met maaltijden die iedereen lekker vind, en die je makkelijk kan voorbereiden.
Wij maken het zo makkelijk mogelijk voor jou om je doel te bereiken.

Jij wordt weer fit en gezond, en de kosten? Die zijn opgenomen in de basisverzekering! In de meeste gevallen is een verwijzing niet eens nodig, dus kan je rechtstreeks bij ons terecht. Betaal je toch liever zelf? Bekijk dan hier onze prijzen.

Maak jouw afspraak en bereik je doel!

Met onze hulp kan jij weer fit en gezond worden, zonder strenge regeltjes of grote aanpassingen in je levensstijl. Maak vandaag jouw afspraak en zie al verschil binnen 17 dagen! Laat deze kans niet liggen, dan verandert er niks!

Maak nu jouw afspraak door ons te bellen of het onderstaande formulier in te vullen. Je kan ons bellen of Appen op het nummer 010 – 75 10 584. Met onze hulp kan jij jouw doel bereiken!

P.S. Laat deze kans niet liggen, dan verandert er niks. Heb je een druk leven? Wij helpen je door de week tot 21:00. En we zorgen er voor dat het dieet makkelijk te combineren is met jouw (drukke) levensstijl. Maak dus nu jouw afspraak en zie al binnen 17 dagen verschil!

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Scroll naar top