WE STAAN VOOR JE KLAAR!

Leer hoe jij fit en gezond kan worden, zonder strenge regeltjes of grote veranderingen!

Probeer zelf het bewezen koolhydraatarm dieet en zie al binnen 17 dagen resultaat! Laat een van onze specialisten je helpen, dat is onderdeel van de basisverzekering.

Een van onze experts staat voor je klaar via de knop hieronder 👇

IK WIL PERSOONLIJK ADVIES*

*Onze agenda begint steeds voller te raken, plan dus snel jouw gratis advies in!

Wij herkennen jouw probleem... en hebben de oplossing.

We praten dagelijks met mensen die al van alles hebben geprobeerd om weer fit en gezond te worden. Ze proberen de meest gekke en strenge diëten, maar ze bereiken bijna nooit hun doel, waardoor ze zich vaak teleurgesteld en verslagen voelen… alsof het hun schuld is.

Gelukkig is er ook een andere manier… In plaats van strenge regeltjes op te leggen en een ‘standaard’ dieet te volgen, pakken wij het bij Femke Van Liere anders aan… We luisteren naar jou en bekijken samen hoe jij jouw doel kan bereiken. En dankzij onze persoonlijke aanpak kan dat vaak zonder grote veranderingen te maken in je levensstijl.

Als we weten wat je doel, is kijken we in welke mate koolhydraatarm eten nodig is, vaak is het helemaal niet zo streng als mensen denken. Hierdoor is het een stuk makkelijker vol te houden dan je verwacht.

IK WIL PERSOONLIJK ADVIES

De voordelen van Fit For Foodies

Wij begrijpen als geen ander dat het niet makkelijk is om af te vallen. Daarom helpen wij je persoonlijk om al je doelen te bereiken, zonder veroordeling! We zetten je niet op een streng dieet, maar we denken juist met je mee wat er nodig is om je doelen te bereiken.

  • Vergoeding door je basisverzekering: wij werken samen met alle zorgverzekeraars in Nederland.
  • Makkelijk bereikbaar en beschikbaar op het moment dat het jou uitkomt op de momenten dat je ons het hardst nodig bent.
  • We gebruiken de nieuwste technieken en snufjes om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken.

Ben jij ook toe aan deze stap? Onze experts helpen je graag! Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

IK WIL PERSOONLIJK ADVIES*

Fit For Foodies 2022 | Powered by Posma Marketing