Gaat jouw gewicht nu al jaren als een jojo op en neer? Ontdek het geheim waardoor jij daarmee kan stoppen…

Leer meer over onze methode om blijvend slank en fit te worden zodat jij jouw zelfvertrouwen terug wint, beter in je vel gaat zitten en meer rust krijgt in je hoofd.

Herken je dit: ‘s avonds uitgeblust op de bank zitten terwijl je al aan het bedenken bent wat je zal gaan snoepen?

 

Niet omdat je honger hebt, maar omdat je vindt dat je het verdiend hebt.

 

Omdat je een baaldag had, zo hard hebt gewerkt of je gewoon ‘mweh’ voelt? Maar dan later denkt;

‘Ik kijk niet graag in de spiegel.’

 

‘Iedereen kijkt naar mijn lijf en kijkt naar wat ik eet.’

 

‘Omdat ik me ervoor schaam, eet ik vaak stiekem.’

 

‘Ik word gek omdat ik geen rust heb.’

 

Maar wanneer ik slank ben, dan ga ik daten, een nieuwe baan zoeken, leuke kleren kopen, naar feestjes,…’

Herken je deze gedachten?

Dan ben je niet alleen, veel vrouwen hebben weinig zelfvertrouwen en voelen zich niet lekker in hun lijf. Ze willen graag slanker en fitter worden en blijven, maar dat blijven lukt maar niet.

 

Ze hebben al laten zien dat ze prima kunnen afvallen en gezond kunnen leven. Maar ze lijken vaak weer terug te vallen in slechte gewoontes en komen weer aan wat ze waren afgevallen (en soms zelfs nog meer.) Daardoor voelen ze zich gefrustreerd en hopeloos.

“Waarom lijkt dit me nu nooit te lukken?!!”

Herken je dat zelf ook? Ga jij ook als een jojo op en neer met afvallen en aankomen? Ben jij ook gefrustreerd en heb je de hoop in jezelf misschien al opgegeven?

 

Mijn naam is Femke en ik begrijp hoe jij je voelt. Als diëtist heb ik honderden vrouwen zien jojo-en. En wat bleek; 

 

Vaak gingen zij de fout in wanneer ze een zware dag hadden gehad of in een lastige periode zaten. Wanneer ze bijvoorbeeld veel overuren maakten, als de kinderen dwars waren geweest of het gevoel hadden overal alleen voor te staan.

Na een lange dag ploften ze dan eindelijk op de bank en aten ze in een keer een heel pak koekjes of zak chips leeg.

 

En wanneer ze het voor hun gevoel toch al verpest hadden, was het hek van de dam. Dan vielen ze terug in dit oude verkeerde patroon, waardoor de kilo’s er weer aan kwamen.

 

Tot ze het zat waren en een periode van streng lijnen hierop volgde en de vicieuze cirkel rond was;

 

één misstapje in dit veel te strenge lijngedrag was genoeg om weer gefrustreerd op de bank met die chips eindigen. Eigenlijk alles of niets. Jojo-en.

 

Ik besloot meer onderzoek te gaan doen naar deze vicieuze cirkel om erachter te komen hoe ik en mijn team hen wél konden helpen om blijvend slanker en gezonder te worden.

 

Deze vicieuze is een veel voorkomend fenomeen binnen het emotie-eten. Emotie-eten betekent dat wanneer je het moeilijk hebt en te maken krijgt met bepaalde emoties, je troost zoekt in eten om deze gevoelens te dempen.

Herken jij dat?

Eet jij ook een zak M&M’s leeg als je een moeilijk moment hebt? Doe deze korte test om erachter te komen of jij ook vastzit in de vicieuze cirkel van emotie-eten. Binnen 2 minuten weet jij het antwoord!


Doe de test!

 

Binnen 2 minuten weet je of je in deze vicieuze cirkel vastzit, en zo ja, wat je moet doen om eruit te komen.

 

Zodat jij je zelfvertrouwen terugkrijgt, blijvend slank en fit wordt, en weer rust krijgt in je hoofd. Doe dus nu de test!