Zit jij ook vast in de vicieuze cirkel van emotie-eten?

 

Voel jij je hopeloos en verslagen? Heb jij alle diëten al geprobeerd?


Lukt het jou wel om af te vallen, maar niet om slank en gezond te blijven?

 

Ik weet hoe frustrerend dat is, daarom heb ik met mijn hele team een speciale opleiding gevolgd. Daar hebben we geleerd hoe we jou kunnen helpen om niet alleen slank en fit te worden, maar ook te blijven.

 

Onze methode heeft al honderden vrouwen zoals jou geholpen om permanent slank te worden en te blijven.

 

Waardoor ze hun zelfvertrouwen terug hebben gewonnen, en weer rust in hun hoofd hebben. Lees verder om te leren hoe jij meer controle kan krijgen over je leven.

7 Stappen om slank en fit te BLIJVEN

Dit zijn de 7 stappen die jij nodig hebt om fit en slank te worden en te blijven, waardoor jij je zelfvertrouwen terugwint en weer rust krijgt in je hoofd.

 

Je leert hoe je om moet gaan met moeilijke situaties en emoties, zodat je niet meer in eten hoeft te vluchten. Hierdoor krijg jij meer controle en rust in je leven.

1

 

In de eerste stap kijken we samen met jou naar de situaties waardoor jij ongezond gaat eten.

 

Bijvoorbeeld als je om 21:00 op de bank neerploft…. ahhh eindelijk tijd voor mezelf met een zak ribbeltjeschips of een reep chocola.

2

In stap 2 bekijken we samen hoe jij je voelt in die situaties. Voel jij je bijvoorbeeld moe, of helemaal alleen wanneer je eindelijk op de bank hangt na een lange dag? Of voel je je teleurgesteld en boos als je net bij je moeder op bezoek bent geweest, die een uur lang alleen heeft gepraat over haar eigen problemen…

 

Dat zijn geen makkelijke gevoelens om mee om te gaan, misschien grijp je op zulke momenten naar een zak M&M’s of pak koekjes om je gevoelens mee te dempen.

 

Dat is begrijpelijk, maar het helpt je eigenlijk niet, want er verandert niet veel en je voelt je waarschijnlijk alleen maar slechter over jezelf. Waardoor je weer een deuk oploopt in je zelfvertrouwen.

3

 

In stap 2 bekijken we samen hoe jij je voelt in die situaties. Voel jij je bijvoorbeeld moe, of helemaal alleen wanneer je eindelijk op de bank hangt na een lange dag? Of voel je je teleurgesteld en boos als je net bij je moeder op bezoek bent geweest, die een uur lang alleen heeft gepraat over haar eigen problemen…

 

Dat zijn geen makkelijke gevoelens om mee om te gaan, misschien grijp je op zulke momenten naar een zak M&M’s of pak koekjes om je gevoelens mee te dempen.

 

Dat is begrijpelijk, maar het helpt je eigenlijk niet, want er verandert niet veel en je voelt je waarschijnlijk alleen maar slechter over jezelf. Waardoor je weer een deuk oploopt in je zelfvertrouwen.

4 & 5

 

Daarna kijken we in stap 4 en 5 naar wat jij het beste kan doen wanneer je een snoep- of snackbui voelt opkomen.

 

Zodat je ook op moeilijke momenten sterk in je schoenen staat. Als jij je bijvoorbeeld verdrietig voelt, en er niemand is om een luisterend oor te bieden.

6

 

Wanneer je een gezonde basis hebt waarop je kan bouwen mag je gaan nadenken over jouw toekomstige leven. Waar wil jij over 5 jaar staan? Wil je…

 • 10 kilo lichter zijn?
 • Meer tijd doorbrengen met je gezin?
 • Leuke kleren dragen?
 • Weer naar het zwembad durven?

Samen kijken we wat jij wilt bereiken, en helpen we je om je droom ook waar te maken. Zodat het niet alleen bij een leuk idee blijft, maar dat jouw leven er echt zo uit gaat zien.

7

 

In de laatste stap gaan we na waarom jij je regelmatig moe, verdrietig, alleen of boos voelt.


Ben je bijvoorbeeld elke dag doodmoe na het avond eten? Voel je je elke keer teleurgesteld als je bij je moeder bent langs geweest? Ben je vaak boos op je gezin, maar weet je niet waarom?

 

Samen kijken we waarom jij je zo voelt, en wat je kan doen om die gevoelens in de toekomst te voorkomen.

“Echt blij dat ik deze stap heb gezet! 😁”


Even leuk om door te geven. Normaal drink ik op vrijdag ca. 4-6 glazen wijn met visite. Nu 1 ! Zo anders!  Ontspanning duurt wel langer voordat ik rustig zit. Ik kijk ook anders na zo’n avond. Wat vind ik wel en niet een leuk gesprek. Hoe reageer ik eigenlijk? Normaal ben ik de volgende ochtend brak. Nu eet ik de volgende ochtend gezond. Ik voel me zo trots dat t gelukt is deze keer. Voelt goed. Je bent nu meer psycholoog voor me dan diëtist, maar echt blij dat ik deze stap heb gezet! 😁

 

– Amy

Het zijn geen makkelijke stappen, een reep chocolade of zak chips eten is veel makkelijker. Daarom staan wij tijdens heel het proces voor je klaar, we coachen je naar de overkant.

 

Als jij besluit om dapper te zijn en hier aan te beginnen helpen wij je om slank en fit te worden maar ook te blijven.

 

Weet dat honderden vrouwen ook op dit punt hebben gestaan. Een deel daarvan besloot om “er nog eens over na te denken” en gaan jaren later nog steeds verder als een jojo, zonder zelfvertrouwen, en zonder lach op hun gezicht.

 

Maar de vrouwen zoals Amy die besloten om dapper te zijn en dit te doen, leven nu een leven vol zelfvertrouwen, ze voelen zich gelukkiger en zijn nog steeds fit en slank, en jij kan er daar één van worden.

Luister naar vrouwen die de stap al hebben gezet

 

Na een dag oppassen op de kleinkinderen ben ik zo uitgeblust. Ik doe het graag, zeg liever geen nee tegen de kinderen, maar ik heb ook mijn eigen werk en huishouden Ik geniet er ook wel van, maar ben na zo’n dag echt kapot.

 

Ik vind het heerlijk om dan met een pak stroopwafels op de bank te zitten tijdens mijn serie. Alleen gebeurt dit best wel vaak waardoor ik steeds meer aankwam.

 

Door mijn diëtist kwam ik erachter dat ik mezelf soms teveel wegcijfer en liet mij inzien dat ik wat meer tijd voor mezelf moet nemen. Dit gaat best goed want ik heb meer rust ingebouwd en luister op moeilijke momenten beter naar mezelf en dan lukt het me om voor iets anders dan eten te kiezen.

 

– Gertie

Volg deze 7 stappen zodat jij:

 • Je zelfvertrouwen terugwint en weer kan gaan winkelen zonder schaamte
 • Stopt met jojo-en, en blijvend slank en fit wordt

 • Meer controle krijgt over jouw leven

 • Weer lekkere dingen kan eten zonder schuldgevoel

 • Je weer aantrekkelijk voelt, en zelfs je badpak aan te durven trekken!

 • Meer rust krijgt in je hoofd

 • Je meer geliefd en gewaardeerd gaat voelen

Je begeleiding is opgenomen in de basisverzekering

Jouw begeleiding bij de 7 stappen is opgenomen in de basisverzekering. Wij hebben overeenkomsten met alle zorgverzekeraars, dus daar hoef jij je niet meer druk over te maken.

 

Een doorverwijzing is niet eens nodig, dus kan je rechtstreeks bij ons terecht!

Wil jij stoppen met jojoën zodat je slank en fit blijft, je zelfvertrouwen weer terug wint en meer rust krijgt in je hoofd?

Heb jij genoeg van de frustratie en hopeloosheid en ben je klaar om er iets aan te gaan doen? Kies er dan voor om dapper te zijn en ga met onze hulp door de 7 stappen om weer meer controle over jouw leven te krijgen.

 

Bel of app ons nu op het nummer 010 – 75 10 584. Met onze hulp kan jij dit aan!

 

P.S. Ben niet zoals die andere vrouwen die “er nog eens over na gaan denken” en jaren later nog steeds jojoën, zonder zelfvertrouwen of rust in hun hoofd. Maar zeg JA tegen jezelf, en bel, app of mail ons. Dan helpen wij je om weer lekker in je vel te gaan zitten!