“Een gezonde geest in een gezond lichaam”

Goede voeding is belangrijk voor ons allemaal. Naast het feit dat eten lekker en gezellig kan zijn, heeft het bovendien ook nog een belangrijke functie.  
Goede voeding draagt bij aan een gezond lichaam met voldoende energie!

Natuurlijk is gezondheid meer dan alleen gezond eten. Een juiste balans vinden tussen voldoende energie, lekker in je vel zitten en fit zijn, is minstens zo belangrijk!

 

Omdat ieder mens anders is, is elke behandeling door een diëtist maatwerk. Bij zowel ziekte als gezondheid is een diëtist dé voedingsdeskundige bij uitstek. In onze praktijk wordt veel aandacht besteed aan een zo persoonlijk mogelijk voedingsadvies wat past bij jouw manier van leven en hierdoor goed vol te houden is. Sámen werken we met jou aan een gezond eetpatroon en een gezonde leefstijl!

Wanneer een diëtist?

 

Het is een misvatting dat een diëtist alleen maar mensen helpt om af te vallen. Je kunt juist voor allerlei vragen en problemen bij ons terecht.

Een diëtist is DE expert op voedingsgebied en geeft naast voorlichting ook leefstijlcoaching en begeleiding bij alle mogelijke voedingsvragen.

 

De titel diëtist is een bij wet beschermde titel die alleen mag worden gevoerd na afronding van een erkende vierjarige HBO-opleiding Voeding en Diëtetiek. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld voedingsdeskundigen en gewichtsconsulten, die vaak alleen een cursus hebben gevolgd voor begeleiding bij afvallen.

 

De diëtist is gebonden aan het medisch beroepsgeheim en de

wettelijke voorschriften omtrent

persoonsregistratie en heeft een zeer uitgebreide medische achtergrond.

 

Je gegevens zullen dus altijd vertrouwelijk worden behandeld!

 

Wanneer is het tijd om hulp in te schakelen van een diëtist? Eigenlijk zien we mensen met allerlei soorten klachten in de praktijk. Maar ook bij ‘gewone’ vragen over voeding of een analyse van het eetpatroon ben je aan het juiste adres!

 

De diëtisten bij Diëtistenpraktijk Femke van Liere zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Daarnaast is de praktijk in het bezit van verschillende certificaten:

‘Sportdiëtetiek’, ‘Voeding & Diabetes’, ‘Voeding & COPD’, ‘Kinderdiëtetiek’, ‘FODMAP-dieet bij prikkelbare darm’, ‘Leefstijlcoaching’ en ‘Voeding na herstel van ziekte’, ‘Revalidatie na COVID-19’.

Dit zijn erkende specialisaties gevolgd aan de Hogeschool.

Stel niet langer uit, maar schakel onze hulp in. Je hoeft het echt niet alleen te doen.

Dít is het moment, samen met jou gaan we ervoor.

Wacht niet langer en begin nu aan een gezonder en fitter leven!